Monday, January 9, 2017

Το πακέτο της λεγόμενης "ακροδεξιάς"



January 9, 2016

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ"

Ο λόγος για τον οποίο η λεγόμενη ακροδεξιά(*) είναι επικίνδυνη είναι ότι προσφέρει ΠΑΚΕΤΟ τις εξής 2 κατευθύνσεις (χοντρικά)
(Α) Το ΟΧΙ στην πολιτική ανοιχτών συνόρων & το ΟΧΙ στο Ισλάμ
(Β) Το ΟΧΙ στην παγκοσμιοποίηση, στον φεντεραλισμό & την περαιτέρω ευρωπαική ενοποίηση, τις αγορές, το ευρώ + μπόλικα ψεκασμένα τύπου ΝεαΤαξηΠραγματων

Το πρόβλημα είναι πως στο (Α) πλέον δικαιώνεται καθημερινά.

Όμως ο ψεκασμένος τρόπος που τα έλεγε και τα υποστήριζε τόσα χρόνια με υπερβολές, ψεύτικες ειδήσεις, μίσος αρκετές φορές, τα έκαψε αυτά τα θέματα.

Για αυτό τα Λαικά κόμματα της Ευρώπης (Χριστιανοδημοκράτες & Σοσιαλιστές) πρέπει ΕΓΚΑΙΡΩΣ - αν δεν θέλουν να αυτοκτονήσουν - να αλλάξουν κατεύθυνση, να καταλάβουν το λάθος τους και να τους στερήσουν το (Α). Φυσικά με υπεύθυνο και μετριοπαθή τρόπο χωρίς ακρότητες. Αλλιώς τα λαικά στρώματα θα στραφούν ΜΑΖΙΚΑ στο (Β) θεωρώντας πως το (Β) είναι η αιτία του (Α) και πάει πακέτο.

Τα Λαικά κόμματα μπορούν να αφήσουν την υπεράσπιση των εντελώς ανοιχτών συνόρων & της ανέμελης ισλαμοποίησης στα ΦΛΩΡΙΚΑ αστικά κόμματα (Πράσινους-Φιλελεύθερους) με τα οποία μπορούν και να συνεργάζονται σε άλλα θέματα προς αποτροπή των Κομμουνιστών π.χ οικονομικά - και φυσικά στην ανέκαθεν ισλαμολάγνα αριστερά που βρήκε το νέο προλεταριάτο.

Στην δε "Ακροδεξιά" θα μείνει μόνο το (Β) οπότε αντιμετωπίζεται εύκολα. Τους έχουμε για πλάκα με τα (Β), άσε που σε αυτά λένε σχεδόν τα ίδια με την αριστερά, οπότε κάνουμε και οικονομία προπαγανδιστικών δυνάμεων -
2 σε 1.


Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις πως αυτή η αλλαγή ήδη γίνεται, εστω σιγα-σιγά. Βοηθούν πέραν των επεισοδίων όπως της Κολωνίας

1. Οι Σκανδιναυικές χώρες
που καταλαβαίνουν καλύτερα από όλους το αυτονόητο που η αριστερά δεν καταλαβαίνει: πως ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ (εννοείται εντελώς ανοιχτά + διατήρηση κράτους πρόνοιας) ΜΑΖΙ ΔΕΝ γίνεται.
Ειδικά σε περίοδο & χώρες που έχουν χαμηλή ή καθόλου ανάπτυξη .

2. Οι Ανατολικές χώρες
που φαίνεται πως δεν έχουν τα κόμπλεξ των δυτικών με τη δικτατορία του Politically correct - ένα από τα καλά του εφαρμοσμένου Κομμουνισμού - όπως και η παιδεία, η κατοχυρωμένη ισότητα των γυναικών, το κοσμικό κράτος που κι αυτά μάλλον βοηθάνε.

Γίνονται διάφορα για όποιον τα παρακολουθεί, οι Νορβηγοί κάνουν μαθήματα σεξ στους μετανάστες/πρόσφυγες & τους δίνουν λεφτά ως κίνητρο να επιστρέψουν, οι Σουηδοί έκλεισαν (αλλά κλαίνε), οι Φινλανδοί θέλουν να τους βάζουν να δουλεύουν στα καταλυματα, οι Δανοί έχουν από τα πιό αυστηρά καθεστώτα για άσυλο (και αυτό δουλεύει πυξίδα για τους άλλους) κοκ

Οι δε Ανατολικοευρωπαίοι είτε δεξιοί είτε σοσιαλιστές τα λένε χύμα και δεν κολλώνουν ("δεν θα ξαναφάμε αγγούρι 50 χρόνια, δεν βλέπετε τι γίνεται;") και είναι πρακτικοί (φράχτες, δεχόμαστε χριστιανούς μόνο κλπ), ήδη τσακωνόμαστε


Και όλοι μαζί βλέπουν με φρίκη τον κίνδυνο για το κοσμικό κράτος που επέρχεται όταν τα ποσοστά των πιστων μουσουλμάνων σε μια χώρα αυξάνουν.
____

(*) Σημείωση: Έχω προβληματισμό στον χαρακτηρισμό "Ακρο-" σε κόμμα που δεν προπαγανδίζει/υποστηρίζει φυσική βία - από τα γνωστά ευρ.κόμματα δηλ. πέραν της ΧΑ & του Ουγγρικού Jobbik.

Σωστότερος χαρακτηρισμός για κόμματα τύπου Λεπέν, UKIP, ΑΝΕΛ θα ήταν ίσως το "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ" ή και σκέτο "ΔΕΞΙΑ".
Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ, που λέγεται "Ριζοσπαστική αριστερά" ή σκέτο "αριστερά" και όχι ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ αφού δεν έχει ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με τη Βία.
.
Το να αποκαλεί κανεις την "ΝΔ του Σαμαρά & του Αδωνη" "ακροδεξιά" (αλλά και τους ΑΝΕΛ) μου φαίνεται επειεικώς γελοίο, αλλά εξηγήσιμο για τις επιδιώξεις/ρίζες του χαρακτηρισμού, είναι αρκετές φορές απο τα ίδια άτομα που δεν θα χρησιμοποιήσουν ποτέ & θα αγνανακτήσουν με τον ορο "άκρα αριστερά" ή "νεοκομμουνιστές" για τον συριζα...
.
Εκτός κι αν το Ακρο- για αυτους σημαίνει κακός άνθρωπος, παλιοχαρακτήρας, σκερβελές κλπ

____

Το Post αυτό πιθανότατα θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις από κολλημένους ή όσους δεν με ξέρουν προσωπικά, αλλά για να τα εξηγήσω άνευ παρεξηγήσεων χρειάζομαι 10 σελίδες τουλάχιστον και βαριέμαι.
- Και γιατί τα γράφεις ρε Σαραντόπουλε τότε;
- Γιατι
(α) έτσι γουστάρω και
(β) γιατι μου φαίνεται πως με την συσκότιση-θάψιμο-υποβάθμιση ειδήσεων που ακολουθείται από τους πολιτικά ορθούς των ΜΜΕ & των κομμάτων σε θέματα Ισλαμ-μεταναστευσης θα την πατήσουμε και θα είναι αργά.
Άσε που Εγω βλέπω 20 χρόνια μπροστά (σαν τον Αλέφαντο) και νοιώθω πως Έχω το καθήκον να Σας προειδοποιήσω.