Sunday, January 22, 2017

Τα 5 στάδια του πένθους των αντιτραμπικών #Trump #LiberalTears



22/1/2017 (*)

Τα 5 στάδια του πένθους των αντιτραμπικών, για το αρχείο σας, σύμφωνα με το περίφημο μοντέλο της Elisabeth Kübler-Ross για τους ασθενείς σε τερματικό στάδιο. Από φίλο που δεν σας λέω ποιός είναι διότι πάντα οι κοινοποιήσεις παίρνουν λιγότερα λάικ από τα ορίτζιναλ στάτα αφού τέτοιοι είστε.

1) Άρνηση: "Όχι! Δεν βγήκε ο Τραμπ! Θα κάνουν ξανά καταμέτρηση! Θα αποσχιστούν οι Πολιτείες που ψήφισαν Χίλαρυ! Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα θα του τραβήξει το χαλί! Οι εκλέκτορες ΔΕΝ θα τον ψηφίσουν, και ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην τον ψηφίσουν! ΔΙΣ ΙΖ ΝΟΤ ΑΟΥΡ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ!"

2) Θυμός: "Είναι ΓΙΔΙΑ! Κανονικά δεν πρέπει να ψηφίζει η Πλέμπα! Οι Λευκοί βγάλανε τον Τραμπ! Έπρεπε να βγει η Χίλαρυ, και μετά κάποιος Πυγμαίος Τρανσέξουαλ Βήγκαν Αφροκινέζος να γινόταν Πρόεδρος! Πολυχρωμία! Ο Τραμπ είναι ΑΛΗΤΗΣ! Είναι η Καταστροφή μας! Στηρίζει την Τουρκία! Είναι κατά των γλυκύτατων Γκέη! Θα γίνει ΠΟΛΕΜΟΣ, κάποιος να τον σταματήσει, έχει το βαλιτσάκι με τα πυρηνικά!"

3) Διαπραγμάτευση: "Οκ. Βγήκε ο Τραμπ, έστω ότι το δέχομαι. Τέσσερα χρόνια θα μείνει. Μετά δεν ξαναβγαίνει. Αποκλείεται να ξαναβγεί. Μόνο φιλελέ και αριστερούληδες σαν τον Τριντό βγαίνουν σε εκλογές, όχι δεξιά σκουπίδια όπως ο Τραμπ. Ο κόσμος θα καταλάβει. Οι εκλέκτορες θα αφυπνιστούν. Μισέλ Ομπάμα η επόμενη πρόεδρος"

4) Κατάθλιψη: "Είμαστε τελειωμένοι φίλε. Δεν είναι αυτός ο πλανήτης για εμάς. Όλοι είναι βλάκες. ΟΛΟΙ. Κανείς δεν καταλαβαίνει την απόλυτη φιλελέ πολυπολιτισμική αλήθεια. Κανείς. Θα καταστραφούμε. Τετέλεσται. Θέλω να αυτοκτονήσω"

5) Αποδοχή: "Ωραίο νουνί η Μελάνια πάντως. Και η κόρη του η Ιβάνκα, τσολιάς. Οκ. Τουλάχιστον θα βλέπουμε κάτι όμορφο"

_________

Το σχέδιο του Street Artist από ΕΔΩ, είναι πραγματικός αντι-τράμπ διαδηλωτής!!!
ΕΔΩ το video που τον έχει


(*) To λινκ εκουσίως δεν δουλεύει, οι τραμποφοβικοί ταλιμπάν των liberal SS στα socia media καραδοκούν, μην κάψω τον άνθρωπο που το μετέφερε στο fb και το απαλλοτρίωσα.