Tuesday, March 28, 2017

Η υποκρισία ΣΥΡΙΖΑ (+φιλελεύθερων & ανανεωτικών σφουγγοκωλάριων υποστηρικτών) για τις ΠΝΠ


March 28, 2015

[με αφορμή την 1η ΠΝΠ της ΠΦΑ]

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
Το 90% του κόσμου αγνοεί τι είναι ΠΝΠ. 
Από αυτούς που ξέρουν, το 90% αγνοεί πως ψηφίζονται από την Βουλή, αλλά εκ των υστέρων, εντός 3μήνου.
Συνεπώς ΔΕΝ είναι ΧΟΥΝΤΑ, όπως ΟΡΥΟΝΤΑΝ 5 χρόνια τώρα.
Τις περισσότερες φορές που χρειάστηκαν και χρειάζονται να γίνουν είναι καθαρά για ΛΟΓΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥ, δεν προλαβαίνεις με τις συνηθισμένες διαδικασίες. Και πρέπει να βιαστείς π.χ γιατί πρέπει να πάς στο eurogroup, γιατί εκπνέει μια προθεσμία κα
Όμως είναι γνωστό πως αυτοί που ορύονταν δεν έχουν καλή σχέση με τον χρόνο (όπως και με το χρήμα), είναι συνηθισμένοι και γουστάρουν να κουβεντιάζουν ΑΕΝΑΩΣ και να καταγγέλουν, αντί να παίρνουν αποφάσεις σε λογικό χρόνο.
Άλλωστε "καλές"- φιλολαικές ΠΝΠ στο παρελθόν ψήφιζαν ΚΑΙ οι συριζαίοι (π.χ των ΕΑΣ) αλλά δεν αναδεικνύοταν σαν θέμα (από τους χαζούς στα προπαγανδιστικά μνημονιακούς) τότε οπότε συνέχιζαν απτόητοι το παραμύθι.
Το πιό αποκρουστικό της υπόθεσης είναι πως συριζανελίτες με την βοήθεια και πολλών φιλελεύθερων & ανανεωτικών σφουγγοκωλάριων υποστηρικτων τους στα socialmedia ("opinion leaders" με ιδιαίτερο ταλέντο στα λυρικά ξεσπάσματα για την "κατάλυση της Δημοκρατίας" λόγω των ΠΝΠ) κατάφεραν να δημιουργήσουν πρωτοφανές κλιμα απαξίωσης των προηγούμενων κυβερνήσεων ακριβώς για αυτό το λόγο.
Μην μας νομίζουν ηλίθιους πως τα έχουμε ξεχάσει. Είναι συνυπεύθυνοι για αυτό που γίνεται και αυτό που θα ακολουθήσει.