Tuesday, February 7, 2017

Η συμπλευση ΣοσιαλΦιλεLeftερων-(νεο)Κομμουνιστών σε ΕΕ & Ελλάδα με βάση την ατζέντα ¨Οπεν"

3/2/2017



TSAKALOTOS FOR PRESIDENT
(executive summary στα γρήγορα από την ανάλυση 100 σελίδων που βαριέμαι να γράψω)

Πολλα Χριστιανοδημοκρατικά κόμματα στην ΕΕ είναι πλέον περισσότερο Κέντρο από Δεξιά.
Συνεπώς
- αφήνουν ελεύθερο τον δεξιό χώρο σε AfD, Wilders, LePen, Λιγκα κλπ που καλύπτουν το κενό μετακινούμενα στο μετριοπαθέστερο
- καλύπτουν πια το μεγαλύτερο κομμάτι της Σοσιαλδημοκρατίας αφου δεν αμφισβητουν το κράτος πρόνοιας - εκτός της "αριστερής" (τυπου USPD, Lafontain κλπ)

Έτσι είναι απόλυτα φυσιολογικό που βλέπουμε πορεία συμπλευσης Σοσιαλιστών-(νεο)Κομμουνιστών στην ΕΕ και υποστήριξη Τσίπρα. Pilot project Πορτογαλία σχετικά επιτυχές.

- Οι (νεο)-κομμουνιστές "δίνουν" μια μετακίνηση στα οικονομικά τους Οράματα (π.χ αντι για 90% φόρους που θέλουν, συμβιβάζονται στο 70% των σοσιαλδημοκρατών, και κάτι λιμά με επιδοτήσεις, 3ο τομεα κα)
- Οι σοσιαλδημοκράτες δίνουν πλήρη υποστήριξη στα "δικαιωματικά", την αντζέντα OpenSociety (μπατεσκυλοιαλεστε) του SOROS δηλαδή, για ανοιχτα σύνορα, κατάργηση εθνών, φύλων, προώθηση του Ισλαμ στην Ευρώπη & διεθνώς, ΜΚΟ ueber alles κοκ
Μπέρνυ-Χαμον-Κόρμπυν και τα συναφή δηλαδή.
Μαζί τους επίσης οι πιό φλώροι υποστηρικτές της ατζέντας Σόρος, Πράσινοι & Φιλελεύθεροι - pilot και εδώ η Ελλάδα,
με την υποστήριξη Τσίπρα (Πράσινοι) και την υπονόμευση ΝΔ-Σαμαρά (Φιλελευθεροι)


Την σύμπλευση στην Ελλάδα χαλάει η συγκρουσιακή και τσογλανοειδης προσωπικότητα Τσίπρα.
Βοηθιέται όμως
1. Από τα ανωτέρω διεθνή
2. Την ψυχασθένεια Τσίπρα
3. Το ότι βρέθηκε ο "Εχθρός" που μπορεί να τους ενώσει, ο Τράμπ, έτσι ώστε να αρχίσουν τα γνωστά αριστερά παραμύθια να μην αφησουμε να "περάσει η Δεξιά", ο "ρατσισμός", ο "αυταρχισμός", οι "αλλες εποχές" κλπ

Το 2017 άλλωστε είναι σημαντικό. Οι φιλοΙσλαμικες δυνάμεις των ανοιχτοσυνοριτών Σοσιαλφιλελευθερων πρέπει κάπως να ενωθούν στις διάφορες χώρες για να μην συντριβούν εντελώς.
Μόνο η Γερμανία δεν μπορεί να τους σώσει.


Το πρόβλημα στην Ελλάδα επιλύεται με την παραίτηση Τσίπρα (πχ λόγω υγείας) και την εκλογή άλλου αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ. Αντιπροσωπευτικός ιδεολογικός εκφραστής του ΣΥΡΙΖΑ - που να μπορεί να ενώσει όλες τις τάσεις - είναι ο Τσακαλώτος. Και ο Βούτσης, αλλά ειναι χοντρός.
Η Δούρου ειναι στην δεξιά ταση και χωρις πολλές συμπάθειες εσωκομματικά. Θα την σπρώξουν και οι φιλελευθεροι ανοιχτοσυνορίτες, που τους αρέσει ο Κουμουτσάκος κι ο Καμίνης.

Το πότε θα γινει η αλλαγή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ παίζει. Ίσως μετά τις εκλογές.

Εκλογές θα γινουν προς 03/2018 για το 4ο μνημονιο.
Ή όποτε αποφασίσει το κύκλωμα της ατζέντας Σόρος που ανέβασε & στηρίζει την κυβέρνηση για να ανοίξει τα συνορα Ελλάδας & Ευρώπης στο Ισλάμ.
Τα νεα μετρα που θα πάρουν τώρα, δεν θα ειναι αισθητά έως τότε, θα ειναι στην αρχή τους. Οπότε θα φταίει η ΝΔ & διευκολύται η "δεξιά παρένθεση" 2 ετών μεχρι το 2020 που θα εχουμε εκλογές με απλή αναλογική λόγω ΠτΔ.

Ποσοστό επιτυχίας πρόβλεψης των ανωτέρω 74,32%

ΓΕΡΩΝ ΣΑΡΑΝΤΙΣΙΟΣ
_________________________

Νάτοοοο...https://twitter.com/psaranto/status/828666858110906370
Ο ΓΑΠ με μέλη του #ECFR (think tank του #Soros) υπογράφει εναντιον διατάγματος #Trump για μεταναστευτικό...
http://www.newstag.gr/politiki/50180-o-giwrgos-papandreoy-kai-alles-proswpikothtes-ypografoyn-kata-toy-tramp?jjj=1486404146522