Saturday, December 17, 2016

ΣΥΡΙΧΑ; Με Τίποτα. Γίνεται λάθος ανάγνωση



December 15  ·

ΣΥΡΙΧΑ; ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Γίνεται λάθος ανάγνωση στο Συντηρητικό & Σοσιαλφιλελευθερο στρατόπεδο στα περι ΧΑ από Παρασκευόπουλο, όπως και παλιότερα από Κωνσταντοπούλου, Βούτση κα

Όχι ότι θα τους χαλούσε να έπαιρναν καμιά "αντισυστημική" ψήφο, και όχι ότι δεν υπάρχει και αυτή η διάθεση σε παρακμιακά μέλη της ηγεσίας, αλλά στην πλειοψηφία το χάος στα εθνικά & τα μεταναστευτικό είναι τεράστιο, αγεφύρωτο.
Ειδικά όταν ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την εθνομηδενιστική αριστερά κατά 90%
[στην ΠΡΑΞΗ, όχι στα καραγκιοζηλίκια που κάνει με τον Καμμένο για να θολώνει τα νερά & να τον κατηγορούν για "ΕΘΝΟλαικισμό", έλεος, τι "εθνοπρεπες" έχει ΚΑΝΕΙ σε παιδεία, άμυνα, δημ.τάξη, μεταναστευτικό κλπ κλπ αφήστε τα λόγια].

Μπορεί να κάνει εντύπωση αλλά η στάση "προσέγγισης" ΔΕΝ οφείλεται σε συμπάθεια προς την ΧΑ, αλλά κυρίως σε διαχρονική συμπάθεια/υποστήριξη στην βία, στον ένοπλο αγώνα & τα σταθερά αιτήματά του!
Η δίωξη της ΧΑ & ο αποκλεισμός της μετά, έγινε με βάση την φιλοσοφία του "αντιτρομοκρατικού", της εγκληματικής οργάνωσης & του "καθεστώτος έκτατης ανάγκης" (που βλέπουν οι αριστεριστές), στον οποίο ή αριστερά ήταν σταθερά ενάντια. Και συνεχώς έκανε καταγγελίες μαζί με τους αντιεξουσιαστές.
Διότι πάντα ήθελε να έχει ανοιχτό το option προσφυγής σε αυτή, όποτε το αποφάσιζε το Κίνημα. Οπότε λόγοι στοιχειώδους δικαιοσύνης & κοινών κανόνων επιβάλλουν να υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση και στο "άλλο άκρο".
Επίσης η τακτική να αποδεχόμαστε εύκολα τον μεταμελημένο σύντροφο αφού "αναστοχαστεί" καναδυό χρόνια είναι γνωστή.

Θυμάμαι ότι έβλεπα κείμενα κομμουνισταράδων υπεράνω υποψίας [τύπου ο Κουφοντίνας παραείναι κεντρώος] τότε με τις διώξεις επί Δένδια που ήταν στο στυλ "δεν μπορούμε να τα εγκρίνουμε αυτά, αν μας το φυλάνε να μας κάνουν τα ίδια;"
[και έπεφταν και κάτι υποννοούμενα από άλλους για Σκουριές κα]

Το ξέρω πως δεν θα γίνω κατανοητός σε αρκετούς, άλλα νομίζω πως έχω δίκιο.

Θυμάμαι παρόμοια ακουγόντουσαν και με την Ζωή, και μου είχε κάνει εντύπωση τότε πως είχαν ξεχάσει (ίσως δεν ήξεραν βέβαια) την στάση της με Σερίφη, Κορκονέα κα αλλά και πρόσφατα με Ρωμανό.