Monday, September 26, 2016

Γιατί ελπίζω να νικήσει ο TRUMP την illary Clinton




26/09/2016

VISEGRAD GREEK BRANCH - ANNOUNCEMENT


Οι Δημοκρατικοί ΗΠΑ

1. Στηρίζουν και προωθούν τον ΣΥΡΙΖΑ. Κρυφά από το 2013 & σκανδαλωδώς φανερά από το 2015. Συνέβαλλαν (μέσω ΔΝΤ, τα έχει εξηγήσει ο Χαρδούβελης) στο να μη ολοκληρωθεί η αξιολόγηση το 2014.

2. Προωθούν διεθνώς τα "ανοιχτά σύνορα", την μαζική μετανάστευση μουσουλμάνων μέσω των λόμπυ τους καθώς και την ισλαμοφιλία & τον εθνομηδενισμό. Την συνταγή καταστροφής της Ελλάδας δηλαδή.

3. Είναι ΑντιΔημοκρατικοι: προωθούν την δικτατορία των υστερικών της πολιτικής ορθότητας, τον έλεγχο των πληροφοριών μέσω των ΜΜΕ και socialmedia & την ποινικοποίηση των φρονημάτων (με τα "hate speech" που είδαμε να ακολουθούνται πλέον και δώ - Χίος, Ωραιόκαστρο κλπ)

Η Clinton & οι υποστηρικτές της είναι δε όπως λέει σε μια ανακοίνωση: Ultra-liberal, elitist & out-of-touch.
Αντιπαθέστατοι δηλαδή.

Επειδή και τα 3 αυτά θέματα τα θεωρώ κυρίαρχα για το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης και μας αφορούν στενά, ελπίζω να νικήσει ο TRUMP την illary Clinton.

___________________

Δεν φοβάμαι μήπως τα κάνει χειρότερα στην περιοχή μας από όσο τα κατάφεραν οι προκάτοχοί του Δημοκρατικοί (με την υποστήριξη της Αραβικής Άνοιξης, των "μετριοπαθών" ισλαμιστών, την διάλυση Συρίας, Λιβύης, τον έξαλλο αντιπουτινισμό κλπ)

Οι απόψεις Trump για τα οικονομικά δεν νομίζω επίσης πως θα μας επηρρεάσουν ως προς την πιό προστατευτική πολιτική (που γουστάρουν και οι αριστεροί), αμφιβάλλω δε αν θα ακολουθηθεί τέτοια τελικά και σε τι βαθμό. Εσωτερικά σε ΗΠΑ ίσως παραείναι δεξιοφιλελέ, μείωση φόρων κλπ αλλά σε αυτή την συγκυρία η Ελλάδα πρέπει να ακολουθήσει παρόμοια πολιτική.
Οπότε αν επικρατήσει, το διεθνές κλίμα μας ευνοεί ως προς αυτά
.

___________________

Επίσης:

- Δεν αντέχω να συνεχίσω να ακούω άλλα 4 χρόνια τι είπε ο Λιού με τον Τσίπρα και τον Τσακαλώτο και πόσο μας στηρίζει. Ποτέ δεν ήμουν αντι-αμερικάνος ακόμα κι όταν ήμουν αριστερός, αυτοί εδώ προσπαθούν να με κάνουν.

- Δεν παρακολουθώ πολύ στενά τι πρεσβεύει ο καθένας από Trump/Clinton σε κάθε θέμα. Λίγες φορές που τα έψαξα (π.χ για ασφάλεια-τρομοκρατία & μεταναστευτικό) έμεινα έκπληκτος από την προπαγάνδα των Δημοκρατικών για την καρικατούρα ρατσιστή, άσχετου κλπ που πάνε να πλάσουν για τον Trump. Προπαγανδιστικές τακτικές τύπου συριζα και χειρότερα. Παραπληροφόρηση που πιάνει όμως σε αφελείς & τύπους που έχουν άγχος να αποδείξουν & να επιδείξουν προοδευτικότητα.

- Μάλλον για αυτό έχει λυσσάξει ο Τσίπρας να γίνει κάτι με το χρέος το 2016. Φοβάται πως θα χάσουν οι Δημοκρατικοί & θα χάσει τον μοναδικό του σοβαρό σύμμαχο.
Γιατί οι άλλοι σύμμαχοί του - ειδικά στο μεταναστευτικό - Γιούνκερ έναντι Τούσκ, Ολαντ, Ρέντσι, Ποδέμος κλπ προβλέπεται να υποστούν επίσης ήττες το 2017.