Thursday, September 22, 2016

Χρήση της λέξης "αντιμεταναστευτικό": η χονδροειδής προπαγάνδα των οπενμπορδερς


Η ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΟΠΕΝΜΠΟΡΔΕΡΣ

21/09/2016

.
Στον ιδεολογικό πόλεμο της τελευταίας περιόδου η λέξη "ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ" (κόμμα, στάση, άποψη) χρησιμοποιείται εντέχνως από τους οπαδούς των "ανοιχτών συνόρων" για να δαιμονοποιήσει αυτούς που είναι ενάντια στην ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΕΥ ΟΡΙΩΝ μετανάστευση ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ στην Ευρώπη.
.
Αποκρύπτουν δηλαδή πως μπορεί κάλλιστα να αποδέχεσαι την μετανάστευση αλλά με 2 όρους
1. Το ετήσιο όριο που θα το καθορίζει το κράτος κατά τις επιθυμίες του και μόνο
(ανάγκες, δυνατότητες, ιστορικά δεδομένα, εθνικές ιδιαιτερότητες, υπάρχουσες μειονότητες κλπ).
Και δεν θα του επιβάλλονται μέσω
- των quotas της ΕΕ (περίπτωση κρατών ΕΕ πλήν Ελλάδας) ή
- αναγκαστικά μέσω την πολιτικής των "μπατεολοιμεσα" (περίπτωση Ελλάδας).
.
Έτσι γίνοταν πάντα,
Τώρα η διεθνής οπενμπορδερ συμμαχία που βλέπουμε μαρξιστών-υπεφιλελευθερων-φιλεΛεφτ-democrats ΗΠΑ-γιούνκερ-μερκελ-συριζα--soros--αντιεξουσιαστών-μουσουλμάνων πάει να το αλλάξει. Για τους δικούς της λόγους ο καθένας.
.
2. Το να μην αποδέχεσαι για μόνιμη εγκατάσταση ότι κατηγορίες κρίνει το κράτος σου π.χ μουσουλμάνους (για μια σειρά λόγους - βλ.1 συν το ότι γιατί δεν επιθυμείς μια μη-ενσωματώσιμη μειονότητα που είναι πλέον πασιφανές πως αν ξεπεράσει το 2-3% γίνεται προβληματική ακόμα και στην 2-3η γενιά)
.
{Όχι ότι δεν υπάρχουν οι "καθαρόαιμοι"-αντιμεταναστευτικοί, αυτοί που δεν θέλουν ούτε τα 1+2 δηλαδή, αλλά προφανώς είναι ένα υποσύνολο, που να κουβεντιάσουμε αν είναι το 10%, το 20% ή το 99% όπως λένε αυτοί}
.
Ενας π.χ αποδέχεται να δεχόμαστε 10-15.000 πρόσφυγες-μετανάστες ανα έτος, και μόνο χριστιανούς, βουδιστές, ινδουιστές, άθεους, αδιάφορους και ζωροαστρικούς.
Αυτός είναι "αντιμεταναστευτικός", ρατσιστής και ακροδεξιός κατά τους οπαδούς των "ανοιχτών συνόρων"



________

Ενδιαφέροντες πίνακες από την Αυστραλία, την χώρα που έχει στην μπούκα η συμμαχία των οπενμπορδερσ λόγω της επιτυχημένης μεταναστευτικής της πολιτικής. Φοβούνται μην αποτελέσει υπόδειγμα για άλλους  (από εδώ)

49% support a ban on #Muslim #immigration to #Australia, 40% oppose. They do not integrate 41%, no common values 22%