Monday, January 29, 2018

Η αναδιαμόρφωση του πολιτικού συστήματος μέσω του θέματος της FYROM


25.01.2018

Βούτσης: «Γύρω από το ζήτημα της επίλυσης της ονομασίας της FYROM θα αναδιαμορφωθεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό και οριζοντίως, ενδεχομένως, το σύνολο του πολιτικού συστήματος» [1
__
Μετάφραση:
Οι φιλεLeft - που το βλέπετε πως συμφωνούν μαζί μας στο θέμα της FYROM, και όχι μόνο- είναι δικά μας παιδιά, του Διαφωτισμού, του ΑντιΕθνικισμού, του Ευρωπαισμού, του Ομπάμα, των Liberals & της Ανοιχτής Κοινωνίας.
 
Τα ίδια υποστηρίζουμε πάνω κάτω στα κοινωνικά & τα εθνικά θέματα. Στον Ρουβίκωνα & την παιδεία μόνο έχουμε διαφορές, αλλά θα τα βρούμε. Και στα οικονομικά το γυρίσαμε, να το αναγνωρίσετε, και θα μειώσουμε σιγά-σιγά τους φόρους που θέλουν, ειδικά αν έρθουν σε μας και πιέσουν.

Κι αν δεν γυρίσουν σε εμας,
- το πατρικό τους σπίτι - τώρα που έφυγαν οι ακραίες συνιστώσες (ΚΟΕ, Αρ.Πλατφόρμα, Ζωή κλπ) που τους ενοχλούσαν από το 2004 - ΚΚΕεσ. ήταν άλλωστε οι περισσότεροι στα νιάτα τους
(στην δεξιά πτέρυγα, του Κύρκου, εμείς τώρα που κυβερνούμε είμαστε η αριστερή του Μπανιά & του Πουλατζά)
- για να φτιάξουμε ΞΑΝΑ την σπουδαία Ανανεωτική Τάση που έφυγε το 2010 και να γίνουμε ΞΑΝΑ ο μετριοπαθής ΣΥΝ των 90s
- ας γυρίσουν στο ποταμι, το πασοκ, την δημαρ & θα συνεργαστούμε κυβερνητικά μετά,
- με την απλή αναλογική, σαν ανάχωμα στην Ακροδεξιά, τον Τράμπ, τον Όρμπαν και την Πολωνία για την πατρίδα μας την Ευρώπη των λαων ενάντια σε όσους θέλουν illiberal demoracy και κλειστα σύνορα.